Cutters logo

En smart hårklipp

Cutters er et nytt og unikt drop-in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, kvalitet ved at vi har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 349,- uavhengig av kjønn og type klipp. I noen tilfeller hender det så klart at hårklippen tar litt lengre tid, men du betaler likevel samme pris. Vi tilbyr ikke tjenester som hårvask, hodemassasje, farging eller striping av hår, men fokuserer på det vi er best på; hårklipp og enkel styling. Hos oss vet du alltid hva du får og hva du betaler for.

Fornøydhetsgaranti

Vi ønsker fornøyde kunder og er derfor svært opptatt av å levere opp til forventningene våre. Satt du igjen med en dårlig opplevelse? Da kommer du tilbake, så ordner vi opp.

Slik fungerer det

Å få klippet håret sitt har aldri vært lettere.

 1. 1.

  Vi har bare drop-in, ingen timebestilling. Bruk appen fra der du er, eller gå til salongen

  Drop-in

 2. 2.

  15 minutters klipp til høy kvalitet. Er du ikke fornøyd, får du rettingen gratis

  15 minutter

 3. 3.

  Ny pris, 349,- Fortsatt lik pris for alle, uansett kjønn og type klipp

  Pris: 349,-

Frisører som klipper kunder på Xhibition i Bergen

Slik startet det

Som alle gode idéer startet Cutters med utgangspunktet i et behov. Vi ville gjøre hårklippen enklere!

Som svar på problemet ble det i 2015 satt et mål om å kunne tilby alle hårklipper av høy kvalitet til en fornuftig pris.

” – Det er veldig motiverende med all den positive tilbakemeldingen vi har fått på konseptet vårt. Salongene våre har på kort tid blitt veldig populære og vi er allerede Nordens mest besøkte frisørkjede. Dette gir oss ekstra motivasjon til å fortsette å jobbe mot målet vårt, som er å revolusjonere frisørbransjen, ikke bare nasjonalt, men også internasjonalt. For å klare dette vet vi at vi må være unike både for kunder og frisører. Vi har tatt på oss et stort ansvar og jobber hver dag for å bli enda bedre.”

Frisører

Det finnes mange frisører og frisørsalonger, men det betyr ikke at alle kan gi deg som kunde den opplevelsen du fortjener. Hos Cutters har vi frisører av yrke. Gjennom opplæring og erfaring har våre frisører lært hvordan man tilfredsstiller kundens behov på en effektiv og kvalitetssikker måte, for å sikre at du som kunde alltid skal være fornøyd.

Vi gir tilbake

En gang i måneden besøker Cutters frivillighetsorganisasjoner og tilbyr gratis hårklipp til de som virkelig trenger en oppmuntring i hverdagen. Du spør gjerne hvorfor? Svaret er fordi vi ønsker å gi noe tilbake. Hos Cutters streber vi etter å være en del av noe større, noe som betyr noe – hjelpe andre og gi tilbake. 

Vi endrer hverdagen

Kunder

Cutters er ingen vanlig frisørsalong. Hos oss har vi et unikt konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. Cutters er for deg som vil ha en enkel kvalitetsklipp uten å bruke altfor mye tid og penger.

Her er 5 gode grunner til å velge Cutters:

 • Effektivitet – 15 minutter
 • Kvalitet – meget dyktige frisører
 • Pris – 349,- uansett kjønn og type klipp
 • Trygghet – du vet hva du får
 • Fornøydhetsgaranti

Frisører

Hos Cutters har vi et stort ønske om å endre hverdagen til frisøren og gi frisøren den respekten de fortjener. På sikt ønsker vi det skal bli mer attraktivt å velge frisør som yrke og har derfor satt oss store mål.

Her er noen gode grunner til å velge Cutters

 • Ansatte skal ha gode lønnsbetingelser
 • Store karrièremuligheter
 • Muligheter for å reise verden rundt med jobben
 • Ingen bruk av farlige kjemiprodukter

FAQ

 • Hva skjer om en hårklipp tar mer enn 15 min?

  Ingen bekymring, se på det som ekstra service til deg, helt uten ekstra kostnader

 • Kan jeg bestille time hos Cutters?

  Nei, vi har bare drop-in. Sett deg i kø via vår app, eller betal i salong før klippen.

 • Har dere hårvask?

  Nei, vi har ikke hårvask.

 • Hvilke tjenester tilbyr dere i salongen?

  Vi utfører alle typer hårklipp for kvinner, menn og barn, samt enkel styling etter klipp

 • Tilbyr dere farging og striping av hår?

  Nei, vi har ingen form for kjemiske behandlinger