Tips oss om frisører og få en tipsbonus!

Etterspørselen etter å få seg en hårklipp øker for hver dag som går, etter at Norge er i ferd med å legge korona bak seg. Dette er gledelige nyheter for oss i Cutters, men vi trenger flere frisører som kan hjelpe oss med å klippe alle som vil klippe seg. Kundene strømmer tilbake til salongene og vi skal åpne enda flere salonger i tiden som kommer.

Vi ønsker derfor hjelp fra deg til å finne nye kollegaer, og vil premiere dem som kommer med gode tips. Alle som tipser om en frisør som kvalifiserer til å begynne i Cutters vil få en tipsbonus på 5.000 kroner når frisøren starter å jobbe og ytterligere 5.000 kroner når frisøren har jobbet hos oss i minst 6 måneder.

Fyll ut skjema under der du tipser oss om potensielle nye frisører. Ved å sende inn skjema bekrefter du at vilkårene for kampanjen er oppfylt.

Cutters stiller høye krav til våre frisører, og forbeholder seg retten til ikke å intervjue kandidater uten videre begrunnelse. Dersom det er flere som tipser om den samme frisøren vil bonusen utbetales til den som tipser først.

Les vilkår for bonus her.

tipsbonus

Tipsbonus

Bekreftelse på at frisør har samtykket