Tips oss om frisører og få en tipsbonus!

Etterspørselen etter å få seg en hårklipp øker for hver dag som går, etter at Norge er i ferd med å legge korona bak seg. Dette er gledelige nyheter for oss i Cutters, men vi trenger flere frisører som kan hjelpe oss med å klippe alle som vil klippe seg. Kundene strømmer tilbake til salongene og vi skal åpne enda flere salonger i tiden som kommer.

Vi ønsker derfor hjelp fra deg til å finne nye kollegaer, og vil premiere dem som kommer med gode tips. Alle som tipser om en frisør som kvalifiserer til å begynne i Cutters vil få en tipsbonus på 5.000 kroner når frisøren starter å jobbe og ytterligere 5.000 kroner når frisøren har jobbet hos oss i minst 6 måneder.

Fyll ut skjema under der du tipser oss om potensielle nye frisører. Ved å sende inn skjema bekrefter du at vilkårene for kampanjen er oppfylt.

Cutters stiller høye krav til våre frisører, og forbeholder seg retten til ikke å intervjue kandidater uten videre begrunnelse. Dersom det er flere som tipser om den samme frisøren vil bonusen utbetales til den som tipser først.

Les vilkår for bonus her.

Tipsbonus