Her åpner Cutters nye salonger

Cutters fortsetter å vokse i et enormt tempo. De neste ukene kommer det mange nye salonger og her avslører vi hvor

For litt over et år siden åpnet Cutters sin første salong, like ved Fløibanen i Bergen. Siden den gang har mye skjedd. I dag har Cutters 12 salonger og 100 ansatte, men det stopper ikke der. Her kommer en oversikt over hvor noen av de neste Cutters salongene kommer.

Bergen
Det har lenge vært et mål å få opp flere salonger i Bergen og endelig skjer det. Allerede på lørdag 8. april åpner Cutters salong på Lagunen Storsenter, Norges nest største kjøpesenter målt i omsetning.

Stavanger
Cutters har allerede åpnet 2 salonger i Sandnes, en på Kvadrat og en på Amfi Vågen. Nå kommer den første salongen i Stavanger. Stedet blir Amfi Madla og oppstart blir i april.

Lørenskog
Endelig får Lørenskog sin første Cutters salong. Stedet blir Metro Senter som ligger midt i hjertet av Lørenskog. Lørenskog kommune er i sterk vekst, noe vi i Cutters har lyst til å være en del av.

Kristiansand
Salong nummer 3 kommer til Kristiansand. Fra før av finnes det salonger på Sørlandssenteret og Sandens Senter. Nå åpner vi opp i Markens, byens ubestridte hovedgate.

Ski
Om få uker åpnes det salong på Ski Storsenter, et av landets største kjøpesentre. Dette blir Cutters sin første salong i Ski.

Oslo
Fra før av har Cutters 5 salonger i Oslo, men kommer det flere? Ja det gjør det. Om kort tid åpner Cutters salong på Ullevaal Senter som er en del av Ullevaal Stadion.

Cutters - 02.04.17