Frisørkjeden Cutters tar over tronen i Bergen

Frisørkjeden Cutters har hatt et helt utrolig første år og er allerede den mest besøkte frisørkjeden fra Bergen.

Det har gått ett år siden eventyret til Cutters startet i en kjeller i Bergen. Kjapp hårklipp til en fornuftig pris har nærmest blitt en trend i store deler av landet. På kort til har Cutters blitt den store snakkisen i frisørbransjen. I dag har Cutters rundt 450 gjester hver eneste dag og er dermed den største aktøren fra Bergen. I løpet av 2017 er målet å være oppe i totalt 40-50 salonger fordelt utover Norge.

– Vi har alltid satt oss store mål og kommer til å fortsette med det. Vi mener at 40-50 salonger i løpet av neste år er realistisk. For å klare dette har vi en lang vei å gå, men vi ser vi er i rute. Det store målet er 200 salonger i løpet av år 2020, sier styreleder Kristian Hauge Solheim. 

Selv om det går raskt unna med frisørkjeden Cutters er det ikke alle som er like begeistret. Cutters har tidligere blitt sammenlignet med McDonalds av den etablerte frisørbransjen og møter stadig vekk motstand. Listen over etablerte frisørkjeder som bevisst jobber for å hindre etablering av nye Cutters salonger er etter hvert blitt lang, men det ser ikke ut til å stoppe Cutters.

Les også: Bransjetopp sammenligner frisørkonsept med McDonalds

– Produktet vi tilbyr gjestene våre er utrolig bra. Hvem er det som ikke vil ha en kjapp hårklipp til kun kr 299? Når kvaliteten i tillegg er høy så blir det veldig bra, sier Natalie Werkland. Natalie har vært med å starte Cutters og jobber med opplæring og oppfølging av ansatte. Hun kommer selv fra en av de dyreste frisørkjende i landet men mener at Cutters leverer minst like bra kvalitet, bare mye kjappere og til en mye bedre pris.

– Ikke bare er vi unike for gjestene våre, men også for alle våre ansatte. Jeg har aldri vært et sted med større karieremuligheter og bedre sammhold. I tillegg har vi frisører som tjener bedre enn siviløkonomer, noe som sier sitt om denne bedriften, fortsetter Natalie.

Hva skjer fremover?

Julerushet har for alvor startet og nå er alt fokus på å gjøre alle gjestene fornøyde før den store høytiden. Over nyttår skjer det mye spennende og allerede i løpet av januar og februar skal det åpnes hele 5 nye salonger. Hvor det blir er enda ikke blitt offentliggjort men det kan røpes at noen av de skal åpnes i helt nye byer.

Cutters - 20.12.16