Begynte rolig – plutselig eksploderte det

For nøyaktig ett år siden, 5 desember 2015, åpnet den aller første salongen til Cutters, like ved Fløibanen i Bergen. Åpningen skulle vise seg å bli langt ifra noe å skryte av. Det var så vidt det kom mennesker og de første månedene gikk veldig rolig, til tider skremmende rolig. De eneste som dukket opp i salongen var venner og familie og det var derfor nettopp de som holdt liv i Cutters.

Plutselig begynte det å skje ting og stadig flere og flere mennesker tok turen innom Cutters. Etter hvert gikk det så bra at vi kunne åpne salong nummer 2. Veksten fortsatte og for to dager siden åpnet vi salong nummer 8, på Kvadrat Kjøpesenter ved Sandnes og Stavanger.

Vi har altså åpnet totalt 8 salonger i Norges 4 største byer i løpet av vårt første år. Samtidig blir vi sett på som en av Norges raskest voksende bedrifter uansett bransje. Store deler av denne suksessen skyldes et helt utrolig godt arbeidsmiljø og en kultur som det oser vinnermenalitet av lang vei.

Cutters sitt store mål er å kunne tilby alle mennesker en hårklipp av høy kvalitet til en fornuftig pris. Vi har så vidt startet denne reisen og gleder oss til fortsettelsen.

Cutters - 05.12.16