Åpnet med et brak – feirer med utvidelse til enda en by

Norges raskest voksende frisørkonsept fortsetter utvidelsen i et enormt tempo, og på torsdag åpnet Cutters ny salong på Stovner Senter i Oslo. Utrolig mange mennesker hadde møtt opp for å få med seg inntoget til det innovativet konseptet.  

Allerede på lørdag 3. desember kommer Cutters til enda en ny del av landet, denne gang til Kvadrat kjøpesenter ved Stavanger og Sandnes. Kvadrat er et av landets største kjøpesentre og med Cutters på plass kan det vel ikke bli mye bedre?

Det er ikke lenge siden Cutters eventyret startet i en kjeller i Bergen. Her ble det kjøpt inn noen treplanker og spiker, og ut av dette ble det laget en hjemmelaget boks som ble brukt til å reise rundt på skoler og ulike arrangementer for å tilby hårklipp. Det var veldig få som hadde tro på oss, spesielt den etablerte frisørbransjen. Nå, snart ett år senere, er det mye som har endret seg. Salong nummer 8 er snart åpnet og vi mottar veldig mange positive tilbakemeldinger på konseptet vårt. Det har med andre ord vært en helt utrolig reise så langt og forhåpentligvis er det bare starten på noe virkelig stort.

Cutters - 20.11.16