Cutters og COVID-19

Endelig er vi tilbake! Med gode tiltak ønsker vi å bidra til å holde smittetallene nede. Vi håper alle våre kunder er med på dette ved å lese de seks punktene på Cutters' tiltaksliste før de besøker oss. Velkommen tilbake!

CEO, Kristian Hauge Solheim

Koronatiltak

Bruk gjerne vår app

Last ned appen vår for å sette deg i kø og betale fra der du er. På den måten reduserer vi kø og kontaktpunkter i salong. Vi er pålagt oppbevare dine besøksopplysninger minst 14 dager for potensiell smittesporing.

Ankom salonger når det nærmer seg din tur

Vennligst følg køen i din app og ankom salongen når det nærmer seg din tur. Du kan vente i salongen, men vær i så fall bevisst på å holde en meters avstand til alle andre.

Hold minst 2 meters avstand til andre kunder og ansatte

Vi har tilpasset salongene for å holde avstandsreglene, men hjelp oss å opprettholde reglene ved å holde 2 meters avstand til andre kunder og ansatte.

Rengjør hender før og etter klipp

Cutters skal være blant de tryggeste stedene å få en hårklipp. Vi følger FHI sine krav til rengjøring og desinfeksjon. Utstyr og hender vaskes mellom hver kunde. Kunder er pålagt å rengjøre hendene før og etter hårklipp. Kunder bes stille med rent hår.

Kom bare dersom du er frisk

Dersom du har COVID-19, feber eller symptomer på luftveisinfeksjon eller forkjølelse, forbeholder Cutters seg retten til å avvise deg som kunde. Du vil da bli bedt om å forlate salongen, og få pengene igjen.

Vennligst bruk munnbind når du er i salongen

Som en ekstra trygghet for alle våre medarbeidere og kunder ber vi deg om å bruke munnbind i alle våre salonger.