Cutters logo

Cutters og COVID-19

Endelig er vi tilbake! Vi gleder oss til åpning, og vi kommer til å gjøre det forsiktig. Med gode tiltak ønsker vi å bidra til å holde smittetallene nede. Vi håper alle våre kunder er med på dette ved å lese de fem punktene på Cutters' tiltaksliste før de besøker oss. Velkommen tilbake!

CEO, Kristian Hauge Solheim

Koronatiltak

Kjøp gjennom app

Last ned appen vår for å sette deg i kø og betale. På den måten unngår vi kø og kontaktpunkter i salong. Vi er pålagt oppbevare dine besøksopplysninger minst 14 dager for potensiell smittesporing.

Vent på tur utenfor salongen

Bare kunder som betjenes skal i utgangspunktet oppholde seg i salongen. Vennligst følg ventetiden din i appen og ankom salongen når det nærmer seg din tur.

Avstand og hygiene

Vi har tilpasset salongene for å holde 1-meters avstand, men hjelp oss å opprettholde reglene ved å holde avstand til andre kunder og ansatte. Rengjør hendene dine før og etter hårklipp. Kunder bes stille med rent hår.

Strenge rengjøringsrutiner

Vi følger FHI sine krav til rengjøring og smittevern og desinfiserer salongen daglig. Utstyr og hender vaskes mellom hver kunde. Alle våre ansatte har gjennomgått våre strenge rengjøringskrav, og Cutters skal være blant de tryggeste stedene å få en hårklipp

Kom bare dersom du er frisk

Dersom du har COVID-19, feber eller symptomer på luftveisinfeksjon eller forkjølelse, forbeholder Cutters seg retten til å avvise deg som kunde. Du vil da bli bedt om å forlate salongen, og få pengene igjen.